Ensliga Skogens Ero


Främsta meriter

Barmark:

JNM-guld (linlöpning)


Nordisk:

JEM-silver (lina)

JSM-silver (combined)


Ero kom till mig sommaren 2013. Han är född i Kiruna (Ensliga Skogens kennel) och blev som valp såld till en man i Norge. Dock dröjde det inte länge innan Ero fick flytta tillbaka till Sverige då personen som köpte honom kände att han helt enkelt var en hund som krävde för mycket aktivitet och rörelse.

Så Kiruna blev Eros hem ända tills han fyllde 2 år då jag tog över honom. Och en sak kan jag säga säkert, jag ångrar det inte en enda sekund! Han må vara riktigt "ohyfsad" ibland och disciplinen är inte den bästa. Men jag måste säga att Ero nog är en av den mest sociala hund jag någonsin mött i hela mitt liv.

Han har en otroligt speciell personlighet. Han har lärt mig mycket när det gäller vorsteh och tillsammans har vi kämpat oss framåt inom draget. Dessvärre har vi olika ambitionsnivåer i spåret i dagsläget då han är en smart kille som oftast inte tar i mer än nödvändigt och därför har jag valt att "pensionera" Ero från drag när det gäller tävlandet. Men tränar gör vi givetvis fortfarande tillsammans då och då när tillfälle ges. Han är trots allt en riktig kämpe när det gäller, något han visat på såväl SM som EM 2014.

Ero bor i dagsläget hos mina föräldrar i Ludvika.

Smillagårdens Simba-ST


Främsta meriter

Barmark:

SM-silver (kickbike)

SM-brons (stafett, cykel)


Nordisk:

SM-silver (combined)

3 JSM-guld (lina, combined, pulka)

2 JEM-brons (lina, combined)

5:a VM (pulka)

6:a VM (lina)

12:a VM (combined)

7:a EM (combined)


Simba kom som valp till oss våren 2014 från Smillagårdens kennel. Min allra först valp! Han är en helmysig sprallig "liten" kille som gör allt man ber honom om. Simba är född den 3 april 2014.

Aminor's Dunder


Främsta meriter

Barmark:

-

Nordisk:

-Nytillskottet från Aminors Kennel i Kiruna. Dunder är en framåt liten kille som älskar allt och alla.

Dunder är född den 19 augusti 2017.

Edda


Främsta meriter

Barmark:

14:e plats EM (cykel)


Nordisk:

VM-silver (lina)

VM-brons (pulka)

SM-guld (lina)


Edda kom till oss för första gången i december 2017, 2 år gammal, på utlåning. Efter en tävlingssäsong blev jag helt såld på hennes personlighet och fick sommaren 2018 chansen att ta över henne. Hon är flockens lilla prinsessa och världens underbaraste tjej.